copyright www.lo-mo.dk © 2010 • Privacy Policy • Billeder og tekst, må under ingen omstændigheder gengives uden skriftlig tilladelse.

Nyheder

 

 

• Eliteidræt i Vejle »

I Mortens arbejde som Idrætschef sker der dagligt en masse nyt - læs mere her:

 

• Mo Events »

Mange års interesse og erfaring med coaching og personlighedsudvikling og deraf efterspørgsel har resulteret i Mo Events.

 

• Min blog »

Jeg har oprettet en personlig blog til venner og bekendte, masterkontakter og familie. Jeg håber der dukker nogle gode emner op.

 

 

 

 

På denne hjemmeside vil jeg prøve at danne en ramme omkring de aktiviteter som jeg befinder mig omkring. Sporten, udvikling og udfordringer blandet med ingredienser fra trivsel, motivation, humør og en sikker solig base i familien skaber et billede af min verden.

 

 

 

At rejse er at leve! Vise ord, der i dag er mere aktuelt end nogensinde tidligere. 

 

Det handler ikke blot om rejse for rejsens skyld. Det handler om udfordringer, vidensudvekslinger, kulturforståelse og interesse i andre verdener og mennesker. Verden har aldrig været mindre end den er nu. Det har aldrig været lettere at rejse, kommunikere eller lære om hinanden. På trods heraf virker mange mennesker mere fremmede, utrygge og fjendske overfor det "nye". Mange har glemt at lytte og alt for mange er bange for at opleve. Frygt er ondets rod og skaber en dårlig spiral, som blot fører mere had og uro med sig. Som jeg oplever verden, skabes der større og mere synlige modpoler - disse fanatikere uanset tilholdssted har altid været til stede, men knap så buldrende. At rejse er at leve, at opleve er at lære, at lytte er at prøve at forstå! Disse sætninger er vigtige i mit liv og det jeg vil give videre til mine børn.

 

Når det så gælder afslapning handler det om oplevelsesture. Aktive ferier som skiferier og bjergferier med klatring og rafting er fantastiske specielt i kompination med en rolig aften foran kaminen eller åben ild. Afslapning ved vandet er nu også dejligt, så længe det ikke kun handler om det. Selv på det mest fordomsfulde charterferier kan interessante mennesker opleves og være med til at krydre oplevelsen og give tilværelsen lidt indhold. Storbyferier med de kulturelle oplevelser det giver og den inspiration det er at opleve en gæstfrihed og venlighed som vi danskere vist engang var kendte for.

 

Nu nærmer vinteren sig, og sneen venter. Vi venter familieforøgelse, så nu må vi se, hvor turene går hen i år.

 

 

 

 

 

 

Her vil jeg med tiden få lagt et gallery fra de aktive ferier med ski, klatring og rafting.