copyright www.lo-mo.dk © 2011 • Privacy Policy • Billeder og tekst, må under ingen omstændigheder gengives uden skriftlig tilladelse.

 

 

Aktiviteter i Mo Events

 

 

• Samarbejde, trivsel og motivation »

Mange arbejdspladser kan ved disse arrangementer udnytte nye samarbejdsrelationer. Aktiviteterne er bygget op om leg, morskab og udfordringer der stiller anderledes krav.

Vi vælger sammen et tema, som vil præge dagen.

 

• Foredrag og workshops »

Elever, specielt i de ældste klasser får ikke rørt sig nok. Lær bl.a. hvordan man får bevægelse ind som en naturlig del af den boglige undervisning. Med udgangspunkt i den seneste viden på området arrangeres foredrag og workshobs for undervisningsfaggrupper. 

 

 

 

Sæt mål og lær at nå dem!

 

 

 

Mange års interesse og erfaring med coaching og personlighedsudvikling har skabt en efterspørgsel på de aktiviteter som Mo Events tilbyder. 

 

Vi har arrangeret alt fra overlevelsesture, udviklingsture og "ryste sammen" ture for sportshold til erhvervsrettede personaleudviklingskurser hvor temaerne har været så forskellige som samarbejde i nye teams, lederudvikling, produktionsoptimering eller en sjov dag, hvor vi skal lære nye sider at kende ved hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

I 2005-2007 gennemførte jeg en professionsmaster i Idræt og Velfærd på Københavns universitet. I den forbindelse skrev jeg speciale i bevægelse, læring og sundhed. Med specielt fokus på de ældste årgange i folkeskolen. Specialet blev bygget op, så viden om bevægelse og øget tiltag på sundhedsområderne kan bruges i alle henseender, hvor det handler om at øge læring, trivsel og/eller motivation. Derfor er det oplagt i alle former for udvikling af undervisning, arbejdsrutiner, produktionsoptimering, sundhedsudvikling m.m. Processen bygges op men en aktiv dialog og workshob, hvor personalet deltager aktivt i udviklingen af konceptet.

 

 

 

 

 

 

Min baggrund indeholder blandt meget andet:

 

Underviser, instruktør og lærer

 

 

 

Elitetræner og spiller

 

 

 

 

 

Arrangør igennem 20 år med personlighedsudvikling og grænseoverskridende oplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Mo Events

Mo Events

 Kontakt Mo Events for spørgsmål

Tryk her!